Cautare

15427 de rezultate pentru "presedintele romanieyoutube" (5.87 secunde)
Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, ieri, pentru a patra oara cu sefii de organizatii PDL, in incercarea de a-i convinge sa accepte varianta premierului tehnocrat si realegerea lui Emil Boc la sefia partidului, la congresul de la jumatatea lunii mai.
Vezi articolele neconstitutionale Curtea Constitutionala a respins proiectul de revizuire a Constitutiei, propus de presedintele Traian Basescu. ... Anterior, Curtea Constitutionala a analizat joi proiectul legii de revizuire a Constitutiei, ajungand la concluzia ca primele 61 de articole sunt constitutionale, conform anuntului facut de presedintele Curtii din Romania, Augustin Zegrean.
Presedintele Traian Basescu a reiterat joi, in timpul unei declaratii pe care a sustinut-o alaturi de omologul sau italian, necesitatea crearii Statelor Unite ale Europei, afirmand ca nu este timp de tergiversari, iar calendarul unor decizii importante trebuie sa fie foarte strans.
cum au fost lasati afara conservatorii Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, pentru gandul, ca nu a venit la Consiliul National al PSD, deoarece nu a fost invitat.
Traian Basescu, la 60 de ani Chiar daca a mai imbatranit cu un an, presedintele Traian Basescu a ramas la fel de incisiv. ... Presedintele a lovit, din nou, in magistrati.
Dupa discutii furtunoase, presedintele Prioteasa i-a convins pe primarii PSD ca trebuie sa adopte o pozitie unitara Conducerea PSD Dolj, organizatie din care face parte si Mircea Geoana, i-a convocat ieri pe primarii social-democrati din judet pentru a-i consulta pe tema cazului "Geoana".
Dupa discutii furtunoase, presedintele Prioteasa i-a convins pe primarii PSD ca trebuie sa adopte o pozitie unitara Conducerea PSD Dolj, organizatie din care face parte si Mircea Geoana, i-a convocat ieri pe primarii social-democrati din judet pentru a-i consulta pe tema cazului "Geoana".
Dupa discutii furtunoase, presedintele Prioteasa i-a convins pe primarii PSD ca trebuie sa adopte o pozitie unitara Conducerea PSD Dolj, organizatie din care face parte si Mircea Geoana, i-a convocat ieri pe primarii social-democrati din judet pentru a-i consulta pe tema cazului "Geoana".
"Daca presedintele vrea sa-si incheie mandatul mai repede, m-as bucura" Presedintele PSD, Victor Ponta, copresedinte al USL, a reafirmat luni seara ca nu are nimic de negociat cu presedintele Traian Basescu si, daca va accepta postul de prim-ministru, va fi numai dupa alegerile din luna noiembrie, situatie in care "nu va fi premierul lui Basescu, la fel ca Boc sau Ungureanu".
presedintele Basescu va merge la Bruxelles Senatorul UDMR, Gyorgy Frunda, a declarat, miercuri, la RFI, ca Romania trebuie sa fie reprezentata intotdeauna de premier la Consiliul European, insa este convins, dupa cum il cunoaste pe presedintele Traian Basescu, ca "dumnealui va merge la Bruxelles".
Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) va discuta astazi sesizarea depusa de presedintele Traian Basescu privind reprezentarea la Bruxelles, informeaza Mediafax.ro. ... (...) Guvernul nu se afla in conflict cu presedintele pe aceasta tema.
Sunt sigura ca presedintele Crin Antonescu reprezinta aceste deziderate. ... Presedintele Antonescu va sti sa-i comunice emisarului SUA faptul ca e o dovada de mult prea mare democratie atitudinea Guvernului USL fata de atitudinea anarhica a conducerii Parchetului General in raport cu principiile si normele statului de drept.
Basescu este leu doar la aeroportul din Otopeni, la Bruxelles este si el un pisic Presedintele Basescu este "leu" si curajos doar la aeroportul din Otopeni, dar la Bruxelles, unde s-a negociat bugetul comunitar al Romaniei pentru intervalul 2014-2020, este si el "un pisic", a declarat premierul Ponta, care a sustinut din nou ca alocarea obtinuta de la UE este una foarte proasta.
Presedintele Senatului, liderul PLR Calin Popescu Tariceanu, propune initierea procedurii de suspendare si demitere a presedintelui Basescu, el avansand si un calendar, vizand suspendarea in preajma datei de 23 septembrie si referendum de demitere in 2 noiembrie, ziua primului tur al prezidentialelor.
Urmeaza sa aflam cum reactioneaza presedintele Klaus Iohannis. ... In eventualitatea in care presedintele Klaus Iohannis merge a treia oara pe mana PSD, desemnand pentru formarea noului Guvern persoana nominalizata de majoritatea parlamentara, schimbarea de stafeta la Palatul Victoria va decurge cat se poate de firesc.
Presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Mircea Ursache, a discutat simbata, la Brasov, cu reprezentantii sindicatelor si conducerile executive ale societatilor comerciale Tractorul, Hidromecanica si Rulmentul despre privatizarea celor trei mari uzine brasovene.
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri ca, in contextul actualei crize, o problema majora atat pentru Romania, cat si pentru ansamblul Uniunii Europene este cea a locurilor de munca.
In filmuletul intitulat "Basescu in gura presei", care are o durata de 1 minut si 7 secunde, presedintele Basescu apare sprijinindu-se cu un cot de un televizor. ... ca, daca noi schimbam acuma presedintele, n-o sa mai ploua niciodata, ever".
(Traian Basescu, vineri dimineata, la sedinta de bilant a ministerului Apararii) Presedintele Traian Basescu a sugerat, vineri dimineata, la bilantul Ministerului Apararii, ca Romania ar putea fi nevoita sa ceara un nou imprumut financiar extern, pentru a face fata crizei.
In Piata Victoriei din Bucuresti, capitala Romaniei, 50.000 de oameni s-au strans miercuri 19 mai 2010, nemultumiti de masurile de austeritate dictate de presedintele Basescu si de Guvern, iar liderii sindicalistilor ameninta ca pe 31 mai 2010 vor intra in greva general si se vor aduna din nou in Piata Victoriei pe care nu o vor mai parasi daca guvernantii nu inteleg semnalul dat de ei miercuri si nu-si dau demisia.
google-analytics.com